bistro piccolo

Gorinchem

Menukaart

Koude voorgerechten

Paté de Trompet
Een fanfare van diversen patés

€  6,75

Cantate du Jambon
Meloen met Ardennerham

€ 11,50

Carpaccio van Ossenhaas
Dun gesneden ossenhaas op een bed van salade

€ 12,50

Poisson a la Harp
Een symfonie van zalm, paling en garnalen

€ 14,00

Viola de Garnala
Garnalen met whisky-saus

€ 11,50

Warme voorgerechten

Bolero de Champignons
Gebakken champignons met spek, uien en kruiden

€  7,25

Taco a la Piccolo
Gekruid gehakt in een maïsschelp

€  7,00

Concerto Grosso
Gestoofde vis met Hollandaise saus op korstdeeg

€  9,50

Soepen

Legato de Tomates
Een gebonden tomatensoep

€  5,00

Non Troppo
Heldere groentesoep

€  5,00

Composition de Bouillon
Bouillon met kruiden

€  475

Concerto pour Champignons
Gebonden champignonsoep

€  5,00

Overture de Poisson
Een licht gebonden vissoep

€  6,00

Vleesgerechten

Tournedos Pomposo
Biefstuk van de ossenhaas met gebakken champignons

€ 21,50

Tournedos Maestoso
Biefstuk van de ossenhaas met wodkasaus (stroganoff)

€ 24,50

Tournedos op z'n Japans
Biefstuk van de ossenhaas op z'n Japans

€ 25,50

Steak Rubato
Kogelbiefstuk met gebakken champignons of pepersaus

€ 14,50

Cantabile Dolce
Varkenshaas in een champignons-roomsaus

€ 18,25

Allegro Moderato
Schnitzel in een romige kerriesaus

€ 13,50

Visgerechten

Symfonie de la Mer
Zeetong gebakken in roomboter

dagprijs

Picasso
Tongfilet met gebakken vruchten

€ 23,50

Rouget a la Piccolo
Gebakken Rouget-filet (Rode Mul) met Hollandaise saus

€ 17,00

Tarantelle
Gebakken Barramundi-filet met ravigottesaus

€ 14,50

Partition de Poisson
Diversen gekookte vissoorten in witte wijnsaus

€ 23,50

Nagerechten

Midzomernachtdroom
Diversen soorten ijs met bavaroise, vers fruit en slagroom

€ 11,50

Violin d'Amour
Mousse van chocolade (niet altijd voorradig)

€ 9,50

Sorbet Piccolo
IJs met vruchten en siroop

€ 7,50

Finale d'Ananas
Gebakken ananas met ijs en vruchtensaus

€ 9,25

Bavaroise Festoso
Diversen bavaroise met slagroom

€ 7,75