Zijspanteam La' Pral

Dutch sidecar motocross team

Chalet Meavota voor een lux vakantie in Zwitserland
 

Inloggen

Login to your account

Username
Password *
Remember Me

 Welkom bij zijspanteam La' Pral

Ik Patricia Klijn ben sinds 1976 actief betrokken bij de zijspancross, eerst velen jaren als monteuze bij Ad de Groot. Vanaf 1980 ben ik ook zelf gaan rijden wat ik tot op de dag vandaag nog met veel passie en plezier doe. Op dit ogenblik rij ik samen met mijn bakkenisten Wilco Zonnenberg en Pierre v.d. Venne (CZC Klasse) een Bastech zijspancrossmotor met hieronder een motorblok van Husaberg. Naast de velen mensen op de achtergrond bestaat het team van La’ Pral inclusief mijzelf uit zeven vaste en trouwe mensen waar ik elke wedstrijd weer op kan bouwen.
Van elke wedstrijd maak ik trouw een verslag met leuke foto’s in een blog vorm wat u op deze site kunt lezen. Ik hoop dat u regelmatig een bezoekje brengt aan de website van  zijspanteam La’ Pral.

 Patricia Klijn.

  • 001.jpg
  • 002.JPG
  • 003.JPG
  • 004.JPG
  • 005.JPG
  • 006.JPG

 

Blog

Van elke wedstrijd maak ik een blog. Mijn blog gaat niet alleen over mijn team La' Pral maar ik beschrijf ook mijn overige ervaringen en ik toon al dan niet actie foto's van alle wedstrijdteams.

Meer

Het Team

Naast allerlei mensen die mij helpen heb ik al jaren een vast team dat bestaat zes vaste, zeer trouwe en ervaren leden. Bij elke wedstrijd zijn zij van de partij en zijn mijn steun en toeverlaat.

Meer

Historie

Van de ruim 35 jaar dat ik betrokken ben bij de zijspancross heb ik alles bijgehouden. Er waren heel wat ervaringen om te omschrijven met hoogte en diepte punten.

Meer